13 okt 2017

PARADISE LOST + PALLBEARER + SINISTRO

Koncert i performans

Informacije o događaju

Kategorija
Tip događaja
Koncert i performans
Datum i vreme
Pe 20:00
Karte
Prvih 100 ulaznica 2.200,00 RSD
Cena u pretprodaji 2.800,00 RSD
Cena na dan koncerta 3.200,00 RSD

Kratak opis događaja

KONCERT: PARADISE LOST + PALLBEARER + SINISTRO

Opis i detalji

Nije potrebno posebno naglašavati i opisivati snagu i veličinu imena Paradise Lost. Bend je u istoriju metal pokreta upisan kao jedan od tvoraca doom metal zvuka.

U svojoj kasnijoj karijeri suvereno je vladao svetskom scenom, uvek u vrhu i uvek aktuelan ali i dovoljno mističan i nedokučiv. Ovoga leta bend će objaviti svoj 15. po redu studijski album pod nazivom Medusa i u sklopu promotivne svetske turneje na koncertnu mapu je upisan i datum u Beogradu.

Kao specijalni gosti iste večeri nastupa sve popularnija doom metal četvorka Pallbearer iz Amerike. Bend je svoj novi studijski album Heartless objavio za Nuclear Blast Records, a izdanje je dobilo odlične ocene kako štampe tako i fanova širom sveta.

Bend se trenutno nalazi na svojoj headline turneji u sklopu koje takođe promoviše novi album.

Mračna sludge doom metal kreacija Sinistro iz Portugala takođe će nastupiti iste večeri u Domu omladine i dodatno će upotpuniti atmosferu ovog unikatnog koncertnog događaja.

Bend i dalje promoviše svoj prošlogodišnji album Semente koji je objavljen pod okriljem Season of Mist etikete.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o PARADISE LOST + PALLBEARER + SINISTRO su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite PARADISE LOST + PALLBEARER + SINISTRO!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod PARADISE LOST + PALLBEARER + SINISTRO

Iznesenim mišljenjem vlasniku PARADISE LOST + PALLBEARER + SINISTRO omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o PARADISE LOST + PALLBEARER + SINISTRO i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!