PENDŽER: PVC STOLARIJA - Bulevar 12. februara bb, 18000 Niš - Crveni Krst, Srbija

PENDŽER

PVC STOLARIJA

Rekli su:

Ekipa je super! Skroz su profesionali i prijatni! Posao su zavrsili u roku od 15 dana (cela kuca). Raspolozeni da daju vise ponuda i imaju razumevanja za premisljanja. Puno pozdrava, celom timu, a posebno Dekiju.

Informacije o mestu

2.00 2

Radno vreme

Trenutno ne radi i otvara se za 1 sata/i i 14 minut/a

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (018) 582 192
MO +381 (065) 420 4211
MO +381 (063) 420 421
Ostale lokacije
  1. #1 18000 Pantelej Pantelejska 1.5km
  2. #2 18000 Crveni Krst Bračka 2.8km
  3. Sve PENDŽER lokacije (3)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-3 (3)

Skroz profesionalni u svom poslu

Ekipa je super! Skroz su profesionali i prijatni! Posao su zavrsili u roku od 15 dana (cela kuca). Raspolozeni da daju vise ponuda i imaju razumevanja za premisljanja.

Puno pozdrava, celom timu, a posebno Dekiju.

Daju utisak neozbiljne firme

Neozbiljna firma. Poslali su čoveka iz firme da snimi situaciju i dogovori ugradnju ukrasnih pvc postolja ispod pvc prozora. Prihvatio sam ponudu.

Došli su za par dana i doneli i ugradili samo jedan prozor od 3 dogovorena. Navodno nisu lepo uzete mere. Posle toga su nestali, zvao sam vise puta i svaki put su mi rekli da ce da dodju da rese problem i tako vec skoro 4 meseca.

Mislim da nije uredu i da nisam ispostovan kao musterija. Nije bitna velicina posla. A trazio sam i ponudu za zamenu kompletne pvc stolarije za kucu.

Ni za to nisu bili shodni da se jave da se dogovorimo. Jedan totalni neprofesionalizam. Ne preporučujem ih nikako.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o PENDŽER: PVC STOLARIJA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite PENDŽER: PVC STOLARIJA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod PENDŽER: PVC STOLARIJA

Iznesenim mišljenjem vlasniku PENDŽER: PVC STOLARIJA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o PENDŽER: PVC STOLARIJA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!