PET KONBA: VETERINARSKA AMBULANTA - Bulevar Nemanjića 107, 18000 Niš - Medijana, Srbija

PET KONBA

VETERINARSKA AMBULANTA

Rekli su:

Znam da je moj ljubimac kod njih u sigurnim rukama I ništa loše ne može da mu se desi Bane Petković je stručan I pošten čovek kome primarni motiv nije profitiranje, za razliku od Feel good veterinarske ambulante, koji Vas ispituju gde radite, obraćaju ...

Informacije o mestu

3.17 6

Radno vreme

Trenutno ne radi

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (018) 235 195
MO +381 (064) 115 1480
MO +381 (063) 848 1781

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-7 (7)

Najstrasniji nepofesionalizam, najgore moguce iskustvo

Moram da podelim moje iskustvo sa ovom veterinarskom ambulantom. U najkracim mogucim crtama: moj macor star 8. 5 godina je pre 8 meseci imao povredu noge.

Verovao sam da ce se vremenom povreda sanirati sama od sebe, kako obicno i biva sa mackama. Medjutim, pre mesec i po dana se na nozi pojavio otok.

Odveo sam ga kod Baneta. On u tom trenutku i nije bio tu. Snimak je uradila pripravnica koja je rekla da je bolje da sacekamo doktora da da dijagnozu.

Dosao je, pogledao snimak i bez reci na snimku napisao "kancer". Nije bio zainteresovan da saslusa istoriju povrede, vec mi je krajnje nezainteresovano rekao da ga "vodim kuci, jer je gotov i da po snimku ima vec duze vreme ima bolest".

Kao i svako ko cuje ovakvu vest, pitao sam sta su opcije. Da li je moguce amputiranje noge. On je hladno rekao da nema potrebe jer ce svakako macor brzo da ugine u kratkom periodu.

Nikakvu inekciju za otok nije dao. Da ne pominjem potpuno odsustvo empatije prema vlasniku koji je u takvoj situaciji potpuno sokiran. Doveo sam macora za koga znam da je pao i povredio nogu, a lekar konstatuje smrtnu bolest.

Vrativsi se kuci, poceo sam da citam o raku kostiju kod macaka. Video sam da je na 100 000 macaka osteosarcoma (rak kostiju) dijagnostifikovan samo u 4. 9 slucaja.

Kod pasa je stopa oboljenja znatno visa. Statistika je bila pokazatelj minimalne verovatnoce za ovu dijagnozu. Ova vrsta kancera je jako agresivna i u roku od 5-6 meseci zivotinja ugine.

Moj macor je vec premasio taj vremenski rok. Ponasanje mu je bilo izuzetno. Nista nije ukazivalo da je tako ozbiljno bolestan. Imao je odlican apetit, ponasao se potpuno normalno.

Jedino sto je bilo evidentno je to sto nije koristio nogu koju je povredio. Bane je sa stoprocentnom sigurnoscu dao konacnu dijagnozu ne pokazavsi minimum interesovanja da ucini nesto po pitanju tretmana otekle noge i bolesti koju je konstatovao.

Rekao je da ga vodim kuci i kad pocne da mu bude lose da ga dovedem da ga uspava. Meni nije preostalo nista drugo nego da istrazujem alternativne metode lecenja za koje sam potrosio par stotina evra.

Mesec dana sam svakodnevno istrazivao sta mogu da mu dajem ne bi li maksimalno ojacao imunitet. Da ovaj post ne bi delovao kao reklama drugoj ambulanti, necu pominjati kod koga sam na kraju dobio pravu dijagnozu.

Taj veterinar je, ne zeleci nista lose da kaze o kolegi, samo konstatovao da je nemoguce dati konacnu dijagnozu iskljucivo na osnovu rengenskog snimka.

Saslusao je istorijat povrede i rekao da je jedino biopsija relevantna kod postavljanja dijagnoze. Mom macoru je pre desetak dana uzet uzorak tkiva i izvadjen gnoj koji je pravio otok.

Dva dana nakon operacije je poceo da hoda, koristeci najnormalnije i nogu koju je drzao podignutu mesecima. Danas su stigli rezultati koji su pokazali da macor ima infekciju osteomilitis.

Bolest se leci uspesno antibioticima. Dobio je adekvatne medikamente i ocekujem uspesno izlecenje. Kao poslednja opcija se radi amputacija noge, ali bolest svakako nije malignog tipa.

Ovo je apel da se uvek potrazi misljenje vise lekara. Ukoliko vidite da je doktor nezainteresovan, obavezno idite dalje. Nemojte preporucivati veterinare na osnovu uspesno date tablete protiv parazita ili neke najjednostavnije intervencije.

Na osnovu iskustva sa ozbiljnim bolestima dajte sud o strucnosti doktora. Da sam ranije znao da cu imati ovoliko negativno iskustvo, postedeo bih sebe i svoju porodicu ogromnog soka koji je trajao mesec i dana i velikog finansijskog izdatka.

Ovo je moj prvi ljubimac, tako da nisam imao prethodno iskustvo sa veterinarima. Tek sam nakon odlaska kod Baneta cuo brojna negativna iskustva o njegovom radu.

Pridruzujem se grupi nezadovoljnih vlasnika iskljucivo sa namerom da bih uticao da se ubuduce napravi sto manja steta kako ljubimcima, tako i njihovim vlasnicima.

Najbolji veterinar u Nišu! profesionalan, stručan i prijateljski nastrojen..

Najbolji veterinar u Nišu!

Najgori veterinar u Nisu

Htela bih svima da skrenem pažnju na ovog čoveka i iskustvo koje je moja porodica doživela.

Mojoj porodici je ovaj vetererinar oduzeo najdraže biće, našeg divnog mužjaka rase si-cu, koji je bio star samo 3, 5 godine....

Pas je imao običan zatvor, zbog koske koju mu je dala moja mama... zaglavila se, nije mogao da ide u wc. Umesto da snimi i vidi o čemu se radi, on je nasilno prstom vadio kosti iz analnog otvora psa, dva dana zaredom, da bi u nedelju pas počeo i da krvari u anusu jer mu je gurao prste i pincetu u anus i umro je sat i po nakon što smo došli od veterinara... tog veterinara su inače moji roditelji poznavali 20godina, lečio nam je oduvek i mace i kuce... eto na kraju je ubio našeg Arisa...

Na pitanje zašto je umro pas samo sat i po nakon što smo ga doveli kući, rekao je strašnu rečenicu, Da sam znao da će da umre, ja bi ga ostavio da umre kod mene,.

Strašno. Ne bi ga zadržao u ambulanti da mu pruži pomoć, nego da umre kod njega...

Pitali smo drugog veterinara koji kaže da se pas obavezno snimi kad ima zatvor, i da se radi operacija, a nikako nasilo vadjenje kosti, jer to može da pocepa creva...

Nas Aris je bio zdrav i jak pas... u petak nije mogao da ide u wc, u subotu je vodjen kod veterinara, nije mu bilo bolje, u nedelju prepodne opet, i onda je preminuo... najgore što bi bio živ da mu je pružena adekvatna nega i lečenje, odnosno operacija...

Zato, pustite poznanstva, ako vam se učini da neki vet ne uliva poverenja ili da ne zna dovoljno, odmah odite kod nekog drugog... jer veterinari su tu da pruže negu kad je najhitnije i kad im život visi o koncu..

Ova veterinarska stanica će biti tužena, a sav novac od spora poklonićemo nekom azilu za napuštene životinje... našeg psa ništa ne može da vrati, ali se nadamo da će ovaj čovek biti sprečen da nesavesno leči i druge životinje koje bi njegovim nemarom mogle da uginu...

ocena 1.00

Stručnost i ljubaznost

Ova veterinarska stanica je mesto gde se pouzdano i stručno radi. Pored toga ljudi koji tamo rade su angažovani ne samo kao profesionalci već posvećuju pažnju našim ljubimcima.

Hvala im. Puno pohvala. Još samo kada bi prostor stanice bio veći i mogao da omogući slobdniji protok i kretanje!

Stručni su, pošteni I pre svega su ljudi

Znam da je moj ljubimac kod njih u sigurnim rukama I ništa loše ne može da mu se desi Bane Petković je stručan I pošten čovek kome primarni motiv nije profitiranje, za razliku od Feel good veterinarske ambulante, koji Vas ispituju gde radite, obraćaju pažnju na auto koji vozite itd., oderu Vas a problem ne reše Bane Petković I njegov ljubazni tim PROBLEM REŠE Verovali ili ne, čak poslednjih nekoliko dana nisu hteli ni da mi naplaćuju a rešili su problem, što govori da im je zdravlje životinja preče od para Ne mogu da verujem da tako pošteni a stručni privatnici postoje u zemlji Srbiji

Profesionalnost

Izuzetni strucnjaci. Bilo za redovne kontrole, bilo za hitne slucajeve, ova ordinacija je pravo mesto.

Ljubazni clanovi tima.

ocena 5.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o PET KONBA: VETERINARSKA AMBULANTA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite PET KONBA: VETERINARSKA AMBULANTA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod PET KONBA: VETERINARSKA AMBULANTA

Iznesenim mišljenjem vlasniku PET KONBA: VETERINARSKA AMBULANTA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o PET KONBA: VETERINARSKA AMBULANTA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!