PIRAMIDA: TRŽNI CENTAR  - Jurija Gagarina 151, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija

PIRAMIDA

TRŽNI CENTAR

Rekli su:

jako, jako lose... ovo je nekad bio jako dobar shopping centar, a sad mislim da reko ko tamo svraca... iskreno, delule staro i ruinirano, nista nisu napravili ko zna koliko godina, a otvaraju se mnogo bolja mesta koja svetki izgledaju, piramida deluje ...

Informacije o mestu

2.00 5

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-5 (5)

AKCIJA! SVE PAPUCE PO 1000 DIN, SANDALE 1700 DIN.

OPŠTE: Isteklo

PROIZVODI OD KOZE.

GOLSVORTIJEVA 21, BEOGRAD

062 816 72 30.

ALI BABA HANABAL

ARAPSKA RADNJA

NOVO NOVO NOVO! DOBRO DOSLI! NOVI MODELI KOZNIH TASNI! MALOPRODAJA I VELEPRODAJA! GOLOSVORDIJEVA 21, BEOGRAD. 062 816 72 30

Isteklo

POSETITE NAS I UVERITE SE DA SMO NAJJEFTINIJI I ZASTO SMO NAJKVALITETNIJI!

ALI BABA HANABAL DOO

Bio nekad nivo i elegancija šopinga

Sećam se kada sam ranije išla u Piramidu, to je podrazumevalo izdvojiti malo više para i kupiti nešto extra lepo. Sada je ovaj tržni centar ostao u senci šoping molova.

Od brojnih radnji sa ekskluzivnom i modernom odećom sada je ostalo malo njih gde se može naći lepa i kvalitetna garderoba. Mnogo lokala je poluprazno ili zatvorano.

Dosta prodavnica ima sa nekim šarenišom i bukvalno krpicama.

Što se obuće tiče, to još uvek može da prodje, nije loš izbor, a cene su osrednje.

Ono što mene pomalo iritira, jeste napadnost prodavačica, koje sa vrata saleću i ubedjuju da se nešto proba, da ne govorim o kupovini...

TC Piramida jeste pomalo zaboravljen, pa se verovatno prodavci trude da na svaki mogući način privuku kupce, što zna da zasmeta.

A možda smo prosto navikli na tu samouslugu u velikim novim tržnim centrima, gde sam udješ, gledaš i biraš, čak teško i nadješ nekog da ga ''vučeš za rukav'' i pitaš šta ti treba.

ocena 3.00

Bio je nekad jedini trzni centar...

a sada je jedna stara gradjevina, sa oronulim fasatama, plafonom koji pada i zatvorenim lokalima. Oni lokali koji su otvoreni, u njima je kineska roba jako loseg kvaliteta.

Postoje par butika koji su i dalje dobri, ali ovo ostalo je stvarno tuzno.

U TC se nije ulagalo od kad je otvoren, a na odlicnom je mestu, puno je zgrada i solitera okolo.

Nadam s eda ce ponovo malo zaziveti i vratiti raniji sjaj.

ocena 1.00

Ako vas ne uplaši Černobilj look, naći ćete ono što tražite

Ja sam tinejdžerka bila '90-ih. Za moju generaciju Piramida i TC Banjica su bili ono što su današnjim tinejdžerkama Delta i Ušće- svetilišta:) Sticajem okolnosti godinama nisam odlazila u Piramidu, tako da je u mojoj glavi ona bila zamrznuta u onom stanju u kom sam je ostavila.

Kada sam je najzad videla, bila sam šokirana. Popucale kocke iz kojih proviruje korov, okrunjene stepenice, sve izlizano i dotrajalo. Da nisam bila potpuno očajna, jer sam već pregledala sve ostale butike, a da nisam našla ono što tražim, verovatno bih se okrenula i vratila.

Dobro je da nisam. Kad se prodju već pomenute prepreke, a onda zaobidju musavi i loše dekorisani izlozi u pojedinim radnjama mogu se naći zaista dobri i kvalitetni komadi garderobe.

Doduše nije bilo poznatih brendova (ili ih ja nisam videla) i neki butici su izgledali kao da snabdevaju pevaljke sa ibarske magistrale, ali kvalitetni materijali i krojevi klasične elegancije se mogu pronaći lakše nego na mnogo izvikanijim mestima.

Takodje se mogu naći i zaista elegantni modeli u većim i velikim brojevima. Tako da mi se desilo da ne nadjem ništa u više od 20 butika u centru, Delti i Ušću, a da u Piramidi nadjem nekoliko stvari, tako da na kraju budem na muci šta da izaberem.

Piramida nije za one:

-koji vole brendiranu garderobu

-koji žele da uživaju u šopingu satima

-koji vole da budu viđeni;)

Ali Piramida jeste za one:

-koji kupuju zato što im nešto treba i vole da brzo završe sa kupovinom

-koji se ne slažu sa Bershkinim kreatorima da se elegantne haljine i sakoi mogu i trebaju šiti od kepera ili sintetike, nego eleganciju vezuju za lan, pamuk, svilu i štofove)

-koji imaju višak kilograma, a ipak i dalje imaju i stil i ukus

ocena 3.00

jako lose

jako, jako lose... ovo je nekad bio jako dobar shopping centar, a sad mislim da reko ko tamo svraca... iskreno, delule staro i ruinirano, nista nisu napravili ko zna koliko godina, a otvaraju se mnogo bolja mesta koja svetki izgledaju, piramida deluje kao nesto iz proslog veka.. dalje, sa cenama nisu popustili kao da su i dalje aktuelni, a od robe samo kic i sund, drugi kinezi...

Zastarelo

Da bi danas opstali jednostavno morate da se prilagodjavate... a mislim da Piramida trzni centar ni radi nista po tom pitanju mislim da nista na njemu nije radjeno jos od kad je napravljen.

To je bio pre poprilicno aktuelan trzni centar a sad retko ko tamo ide... Ipak tu su Delta city Usce, ko bi isao u Piramidu? Drugo sto su jako bezobarzni u smislu cena!

Mislim kod njih mozete naci kineske ili turske stvari a po cenama visim nego neke brendirane odece! trebali bi malo da porade na izgledu na ponudi ali i na cenama jer ako ovako nastave ne verujem da ce dugo...

ocena 1.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o PIRAMIDA: TRŽNI CENTAR su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite PIRAMIDA: TRŽNI CENTAR !

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod PIRAMIDA: TRŽNI CENTAR

Iznesenim mišljenjem vlasniku PIRAMIDA: TRŽNI CENTAR omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o PIRAMIDA: TRŽNI CENTAR i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!