PIZZAGRAM: RESTORAN - Francuska 35, 11000 Beograd - Stari Grad, Srbija

PIZZAGRAM

RESTORAN

Rekli su:

Novo ime i koncept u ponudi najrasprostranjenijeg italijanskog specijaliteta itekako zavređuje preporuku. Samo ime upućuje da su u centru pažnje pice, ali posebne i sasvim drugačije. Počev od forme koja je četvrtasta, preko savršenog testa, pa do selekcije

Informacije o mestu

0.00 0

Radno vreme

Trenutno radi

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
MO +381 (064) 391 0007
Internet

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

Pizzagram

Novo ime i koncept u ponudi najrasprostranjenijeg italijanskog specijaliteta itekako zavređuje preporuku. Samo ime upućuje da su u centru pažnje pice, ali posebne i sasvim drugačije.

Počev od forme koja je četvrtasta, preko savršenog testa, pa do selekcije sastojaka, svaka od uzbudljivih kombinacija zaslužuje visoke ocene iako ih prate i nešto više cene od očekivanih, sasvim opravdane kvalitetnim sastojcima i celokupnim utiskom.

Testo se pravi od najkvalitetnijeg italijanskog brašna, a forma „pizza al taglio“ potekla je baš iz Rima. Način serviranja je na drvenim daskama, a svaka od pizza stiže topla i isečena na manje parčiće.

Inspiracije nikako nije manjkalo, kao ni originalnih sastojaka poput taleđo sira, bresaola salame, buffalo mocarele ili smokava. Kombinacije sa plavim patlidžanom, svežom mocarelom i parmezanom (Parmigiana) ili sa taleđo sirom, čili papričicama i dimljenim goveđim vratom (Chili Manzo) bile su sjajno i vrlo izdašno iskustvo.

Gotovo svakodnevne nove kreacije, ponuda od desetak različitih vrsta u svakom trenutku, vrlo prijatan ambijent i autentični ukusi sveukupno su naša iskrena i topla preporuka.

SVAKOG UTORKA OD 19H CENE SVIH KOKTELA -50%

AKCIJA: Isteklo

ČETVRTKOM OD 17H: NA 4 PIVA + GRATIS KOBASICE

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o PIZZAGRAM: RESTORAN su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite PIZZAGRAM: RESTORAN!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod PIZZAGRAM: RESTORAN

Iznesenim mišljenjem vlasniku PIZZAGRAM: RESTORAN omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o PIZZAGRAM: RESTORAN i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!