PLANA TOURS: POSLOVNICA BEOGRAD - Kneza Mihaila 21, 11000 Beograd - Stari Grad, Srbija

PLANA TOURS

POSLOVNICA BEOGRAD

Rekli su:

Plana Tours nije ispoštovala program puta koji nam je prodala i debelo naplatila, angažovala je apsolutnog i nestručnog amatera kao vodiča, a i zloupotrebila naš novac za vožnju kroz selendre, pa smo izgubili dva skupa dana u inostranstvu! Za vodičem ...

Informacije o mestu

2.00 3

Radno vreme

Trenutno ne radi i otvara se za 1 sata/i i 34 minut/a

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (011) 262 1080
Internet
Ostale lokacije
  1. #1 11070 Novi Beograd Đorđa Stanojevića
  2. #2 18403 Velika Plana Svetozara Markovića
  3. #3 11320 Velika Plana Momira Gajića
  4. #4 26000 Pančevo Karađorđeva 16km
  5. Sve PLANA TOURS lokacije (5)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-3 (3)

Agilni zaposleni i sve prema dogovorenom.

Plana tours je ispostovala sve dogovoreno. Isli smo na odmor na Siciliju, uputstva i korespodencija oko dogovora aranzmana sa zaposlenima u agenciji su bili profesionalni, kao i konacan ugovor i placanje.

Vodici na Siciliji su profesionalni i dobro rade svoj posao.

Mi smo zadovoljni letovanjem.

ocena 4.00

prevara i amaterizam

Plana Tours nije ispoštovala program puta koji nam je prodala i debelo naplatila, angažovala je apsolutnog i nestručnog amatera kao vodiča, a i zloupotrebila naš novac za vožnju kroz selendre, pa smo izgubili dva skupa dana u inostranstvu!

Za vodičem smo trčali 15 min prvi dan, što je trebalo da bude "upoznavanje grada"! Vodič Mira ne zna skoro ništa o Krakovu i Poljskoj, ni o kulturi, ni o praktičnim činjenicama koje pomažu putnicima.

Kasni bez izvinjenja. Napada agresivno i javno mlade putnice zašto nisu stigle PRE zakazanog vremena kao i ostali! Zakon prekršen (pauza na 3, 5-4 h vožnje), nije bila ni na 5 h, jer vodič Mira ne ume da nađe pumpu na putu (?), a vozači agencije Plana Tours voze kroz selendre umesto autoputem, gde ni nema pumpi!

Bar sam prvi put nakon godina putovanja videla zabiti u Mađarskoj, Slovačkoj i Poljskoj. Vodič Mira je nekulturna, neinformisana, neobrazovana, rečenice joj nisu kompletne, raspravlja se sa putnicima i preti da "se uzdržava da ne pukne", skoro ništa nije pričala o destinaciji, zbog nje smo kasnili u Aušvic i videli samo delić istog i besplatnog (putnici plaćali 25 eur!).

Zbog nje nismo išli u obećani Vroclav, bez kojeg putnici ne bi ni izabrali ovu destinaciju, jer je Krakov mali. Umesto da vodič zainteresuje putnike za posetu Vroclavu u kišnu uskršnju nedelju kad je sve zatvoreno, njena preporuka je da je Vroclav "mali" i da "idemo iz kafića u kafić u Krakovu", kao i da ćemo pomeriti povratak za "1 h ranije"!

Nikad više, ni Plana Tours, ni Belvi koji nam je prodao ovaj aranžman u centru Beograda ne pominjući nekakvu amatersku seljačku "agenciju", čije usluge mogu da odgovaraju samo nepismenim, smrdljivim, agresivnim seljacima koji cede bubuljice u autobusu (!) i svađaju se između sebe, a napadajući Beograđane.

O Poljskoj i svim izletima, sklepanim ili neodrađenim, naučiću sama.

Vodič je član YUTA, pa toliko o ugledu istih.

Uskršnji praznik u Beogradu

AKCIJA: Isteklo

Biće nam zadovoljstvo da provedete nezaboravne uskršnje praznike u vili Depolo po promotivnim cenama smeštaja. U sklopu cene Vam nudimo besplatan dorucak i parking.

Do svih turističkih lokacija se može doći ugodnom šetnjom takodje dobra pozicija naše vile omogućava da i sa drugim delovima grada postoji odlična veza gradskim prevozom.

Očekujemo Vas, porodica Đurović

Prvi, poslednji i jedini put

U redu. Krenuli ste, recimo, u Bec. Da li zelite da vas usput vodic zaboravi na pumpi u Madjarskoj, da zatim drsko kaze putnicima da obracaju paznju da li su svi u autobusu?

Da ne ume da kaze: Prijatno! Hvala sto ste putovali sa nama! i slicno...? Da vam sve vreme prica da nece da vas zamara nepotrebnim cinjenicama, a onda tri puta kucne u mikrofon i kaze koja je ukupna plovna duzina Dunava kroz Bec?

Da vam prica o tome kako Beclije nikad nisu dozvolile otvaranje nuklearnih teretana... sta god to znacilo? Da vam kaze da ce vas povesti u obilazak sa jednog mesta, a onda vas trazi na drugom i to sa zakasnjenjem?...

Da zbog neinformisantosti agencije (ili stednje?) ne odete na alternativni prelaz, vec na Horgosu provedete skoro pola putovanja? Ako zelite, uplatite neku putesteviju preko njih.

Ja? Ne vise, hvala, nisam mazohista.

ocena 1.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o PLANA TOURS: POSLOVNICA BEOGRAD su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite PLANA TOURS: POSLOVNICA BEOGRAD!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod PLANA TOURS: POSLOVNICA BEOGRAD

Iznesenim mišljenjem vlasniku PLANA TOURS: POSLOVNICA BEOGRAD omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o PLANA TOURS: POSLOVNICA BEOGRAD i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!