RADIJUS VEKTOR: KORISNIČKI CENTAR - Milentija Popovića 9, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija

RADIJUS VEKTOR

KORISNIČKI CENTAR

Rekli su:

Sta reci, samo problemi sa ovom firmom. Ako radite preko interneta ne racunajte na pouzdan i konstanan internet. Kad radi, radi odlicno, brzina ubija a cena privlacna, ali naravno tu su zastarele mreze koje njih ne zanima da promene, pa samim tim na svakih

Informacije o mestu

3.00 2

Radno vreme

Trenutno radi

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (011) 205 2525
Internet
Ostale lokacije

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-3 (3)

Prekid interneta, problemi sa mrezom, prekid TV signala...

Sta reci, samo problemi sa ovom firmom. Ako radite preko interneta ne racunajte na pouzdan i konstanan internet. Kad radi, radi odlicno, brzina ubija a cena privlacna, ali naravno tu su zastarele mreze koje njih ne zanima da promene, pa samim tim na svakih par meseci ima problema.

Prekidanje interneta je konstantna pojava, a pri vecim opterecenjima mreze (uvece) desava se da internet jedva i radi.

Operateri su ok, javljaju se, cak i smanje racun ako imate problema sa internetom, ali ako vam je potreban internet provajder bez smetnji onda nadjite nekog ko nudi brz ADSL, kablovska je jos problematicna za nasu zemlju.

Razocaran sam u ovu firmu jer samo krpe i krpe, i uvek nastaju novi problemi na mrezi, umesto da uloze i da zamene celu mrezu, oni odrade kabal po kabal, do sledeceg problema.

ocena 1.00

Dobro je, mada nekad moze i bolje

Sto se tice kompletne usluge, moze se reci da je na nivou, mada nekad zna da bude i kako ne treba, a to se najcesce desava, kada su losi vremenski uslovi, tada se desava da nestane slike i internet signala, inace ovako nikad nema prekida, bar kod mene u mom kraju, zato bih im savetovao da jos malo porade na mrezi i poboljsaju signal i uvedu dodatna internet ubrzanja, ako je moguce po jos malo povoljnijim cenama kao sto je to svuda u svetu, za sada toliko od mene ocena 9 zbog navedenog, a bice i 10 kada budu uvazili neke od ovih stvari.

ocena 5.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o RADIJUS VEKTOR: KORISNIČKI CENTAR su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite RADIJUS VEKTOR: KORISNIČKI CENTAR!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod RADIJUS VEKTOR: KORISNIČKI CENTAR

Iznesenim mišljenjem vlasniku RADIJUS VEKTOR: KORISNIČKI CENTAR omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o RADIJUS VEKTOR: KORISNIČKI CENTAR i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!