REPUBLIČKI FOND ZA PENZIJSKO I INVALIDSKO OSIGURANJE: BEOGRAD - Nemanjina 30, 11000 Beograd - Savski Venac, Srbija

REPUBLIČKI FOND ZA PENZIJSKO I INVALIDSKO OSIGURANJE

BEOGRAD

Rekli su:

Sreca, pa nemam potrebu da ih cesto posecujem.Tamo je haos, uvek je guzva, radnici nisu najljubazniji ukoliko nekoga ne poznajete ko ce vas preporuciti, ali i u tom slucaju morate da ih "podmitite" da bi vam posvetili kompletnu paznju.Naravno, sve zavisi .

Informacije o mestu

2.67 3

Kontakt
TFL +381 (011) 206 6000
Ostale lokacije
  1. #1 11070 Novi Beograd Bulevar umetnosti
  2. #2 11070 Novi Beograd Bulevar umetnosti
  3. #3 14000 Valjevo Prote Mateje
  4. #4 19210 Bor Moše Pijade
  5. #5 11000 Savski Venac Dr Aleksandra Kostića 0.7km
  6. Sve REPUBLIČKI FOND ZA PENZIJSKO I INVALIDSKO OSIGURANJE lokacije (34)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-3 (3)

Nerad zaposlenih lica

Ja zivim u Nisu. tako da nisam u mogucnosti da dolazim u Beograd kad pozelem niti sam matrijalno sposoban niti zdrvstveno! Dobijo sam brojeve i brojeve telefona na koje mogu dobiti odgovor na ono sto me je zanimalo a to je: odgovor na zalbu kada sam dobio lice koje tu radi i obijasnio da imam taj problem i da sam zalbu ulozio pre vise meseci a da mi se do dana danasnjeg nije odgovorilo rekla mi je da se obratim nacelniku na odredjeni broj tel joji mi je dala stim sto se na taj broj nikada niko ne javlja i nemoguce ga je dobiti!

Onda mi je rekla da je pogledala i kratko rekla sada se rade revizije ivalidskih pezija sto napominjem ja nemam sa tim nista moj problem je porodicna przija i kaze da radi samo jedan doktor i da ce moj predmet stici na red tek krajem Janura sto prosto nije ni logicno ni normalno a Gospodin ili Gospodja ko god da je nacelnik nema cak ni sekretaricu a uz to radi i ko doktor vrlo nepoljmljivo da nacelnik nema sekretaricuu?

Danas sam taj broj zvao bar jedno 80-et puta i niko se nejawlja sta reci dalje.... Zalosno je sto se ovako ophode prema nama jer oni su tu za nas i da nije nas oni ne bi bili tu gde jesu!

Uvedite bolji sistem rada i povedite vlastitu kotrolu.... I da zavrsim da bi resio svoj problem ja sada moram pistai Ministarsvu gde cu opet da cekam ko zna koliko znaci rad vam je Nikakav!

Sa Postovanjem Bojan

drzavno, pa opusteno.

Sreca, pa nemam potrebu da ih cesto posecujem.

Tamo je haos, uvek je guzva, radnici nisu najljubazniji ukoliko nekoga ne poznajete ko ce vas preporuciti, ali i u tom slucaju morate da ih "podmitite" da bi vam posvetili kompletnu paznju.

Naravno, sve zavisi i od toga sta pokusavate da zavrsite.

Jednom prilikom sam bila prijatno iznenadjena kada mi je salterska radnica rekla da ce ona umesto mene svom kolegi proslediti da mi izda dokument koji mi je bio potreban.

Kada sam kod nje zavrsila sve sto je trebalo, pitala sam gde treba da idem za drugi papir, ona je ocima pokazala na kilometarski red.

Verovatno je po mom izrazu lica videla da cu se onesvestiti i izasla mi u susret:)

Nije sve tako crno kao sto izgleda:)

Nekada se treba oslanjati na srecu!

ocena 3.00

prosek

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje je do pre godinu dana bio sam pakao, ali bas i bukvalno tako. Setali su ljude od saltera do saltera govoreci kako oni nisu kompetentni za ovo ili ono.

Sada je situacija sasvim drugacija jer su uveli novi sistem rada koji olaksava sve. Službenici u PIO su i dalje cesto neljubazni, ali je bitno da bar nema onih nesnosnih guzvi kao ranije.

Pohvalila bih gospodina koji radi u magacinu, čika Mika, kad god se nasao u prilici da nekom pomogne i uputi ga gde treba to je i uradio.

ocena 4.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o REPUBLIČKI FOND ZA PENZIJSKO I INVALIDSKO OSIGURANJE: BEOGRAD su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite REPUBLIČKI FOND ZA PENZIJSKO I INVALIDSKO OSIGURANJE: BEOGRAD!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod REPUBLIČKI FOND ZA PENZIJSKO I INVALIDSKO OSIGURANJE: BEOGRAD

Iznesenim mišljenjem vlasniku REPUBLIČKI FOND ZA PENZIJSKO I INVALIDSKO OSIGURANJE: BEOGRAD omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o REPUBLIČKI FOND ZA PENZIJSKO I INVALIDSKO OSIGURANJE: BEOGRAD i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!