RIO: IGRAONICA - Starca Milije 31, 11090 Beograd - Rakovica, Srbija

RIO

IGRAONICA

Rekli su:

Rakovica u Beogradu I nije tako blizu, ali proslava rodjendana dece prijatelja nas je navela u jednu od sigurno najlepsih igraonica u Beogradu, ako ne I sire. Igraonica Rio je pravi skriveni dragulj. Postoje tri prostora za igru dece, a ni roditelji nisu .

Informacije o mestu

5.00 1

Kontakt
TFL +381 (011) 351 2466
MO +381 (063) 405 227
Internet

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

PRELEPO MESTO I ODLICNA USLUGA

Rakovica u Beogradu I nije tako blizu, ali proslava rodjendana dece prijatelja nas je navela u jednu od sigurno najlepsih igraonica u Beogradu, ako ne I sire.

Igraonica Rio je pravi skriveni dragulj. Postoje tri prostora za igru dece, a ni roditelji nisu zapostavljeni, vec mogu da biraju izmedju dva, jedan je zatvoren, uradjen u drvetu, a drugi je velika basta sa fontanom.

Basta ispod borovine zaista stvara utisak da ste na Zlatiboru, kao I ljubazno osoblje koje se svojski trudi da vam uvek izadje u susret. Mogli smo da se opustimo jer su animatorke imale sjajan program igara u prostoru sa lavirintom I *kamikazama*, a kada smo videli da imaju I diskoteku za decu u stilu osamdesetih, odusevljenju nije bilo kraja.

U basti se nalazi I carobna kula za decu, koja je osigurana donjim strunjacama, tako da su mlisani u svakom trenutku bezbedni.

Sigurno cemo toplo preporuciti svima ovu malu oazu u Beogradu, a svakako I mi cemo u buduce slaviti bas ovde nase svecane prigode.

ocena 5.00

SVAKOG UTORKA OD 19H CENE SVIH KOKTELA -50%

AKCIJA: Isteklo

ČETVRTKOM OD 17H: NA 4 PIVA + GRATIS KOBASICE

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o RIO: IGRAONICA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite RIO: IGRAONICA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod RIO: IGRAONICA

Iznesenim mišljenjem vlasniku RIO: IGRAONICA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o RIO: IGRAONICA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!

Ključne reči

menu, kontakt, početna, galerija, twitter, facebook, email, igraonica, starca, milije, telefoni, emailigraonicariogmailcom, prava, zadržana, view, image, viewing, with, filename, embedded, gallery, online, caffe, diskoteka, parking, igraonica_jpg, kula_jpg, diskoteka_jpg, los_jpg, eksterijer_jpg, parking_jpg, toalet_jpg, kula, toalet, eksterijer, zakup, igraonice, decu, piće, ceni, vikendom, danima, prostora, dečije, dece, koji, uključeni, pozivnice, hrana, radnim, inclusive, odraslih, diskoteke, igraonicu, paket, jedno, odrasle, organizujemo, nudimo, osoblje, koje, karaoke, stoni, dobrodošli, radnima, celokupnog, osoba, poklon, slavljenika, neograničeno, ultra, torte, dajemo, mogućnost, odloženog, plaćanjačekovima, druge, vrste, proslava, dogovoru, cena, dnevne, ulaznice, napomena, servis, uračunat, usluge, keteringa, cenu, uračunato, devojke, čuvaju, animiraju, ostalo, profesionalno, posluživati, kapacitet, plus, prostoru, diskoteku, nintendo, fudbal, tenis, termini, izdavanje, raspolaganju, obezbeđen, prostor, radno, vreme, ponedeljkom, radimo, sklopu, nalazi, prelepa, bašta, odrasli, mogu, opustiti, dobru, kafu, kolače, kupove, dobar, kvalitet, veoma, pristupačne, cene, meni, slika, javascript, enabled, google, maps, your, browser, kako, must, order, however, seems, either, disabled, supported, enable, changing, options, then, again, kontaktirajte, dečija, adresa, rakovica, beograd, telefon, this, address, being, protected, from, spambots, need