RIZNICA VINA: WINE SHOP - Ruzveltova 48, 11060 Beograd - Palilula, Srbija

RIZNICA VINA

WINE SHOP

Rekli su:

Svaki put kad udjem u ovu radnju-kafic, ne znam kako bi je nazvala, ne izlazi mi se vani. Imate vina od 300 do mislim preko 30.000din. Ono sto je najbolje, ne morate da idete samo kad hocete da kupite flasu vina, vec mozete da sednete i degustirate vina ..

Informacije o mestu

5.00 1

Kontakt
TFL +381 (011) 308 9266

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-9 (9)

SVAKOG UTORKA OD 19H CENE SVIH KOKTELA -50%

AKCIJA: Isteklo

ČETVRTKOM OD 17H: NA 4 PIVA + GRATIS KOBASICE

RIZNICA VINA

Život je prekratak da bi se pila loša vina – moto je novootvorene vinoteke Riznica vina. Zato je ona svojim kupcima i gostima ponudila više od 700 etiketa iz Srbije i regiona, kao i iz Italije, Francuske, Španije, Portugala i zemalja Novog sveta.

Kvalitetnim odabirom asortimana, Riznica vina već po otvaranju zauzela je važno mesto na vinskoj karti Beograda. A osim toga što se tu mogu kupiti, vina se u baru u sklopu vinoteke mogu i naručiti, i to po maloprodajnim cenama.

Potrebno je samo doplatiti uslugu u baru, a ukoliko niste vrsni poznavalac, već samo vrsni ljubitelj vina, zaposleni u lokalu pomoći će vam da izaberete baš ono koje je po vašem ukusu.

U Riznici vina organizuju se promocije i degustacije različitih vina, ali to nije samo vinski bar. Svako u njoj može uživati u dobroj šoljici kafe ili nekog drugog pića, a sve to u prijatnoj, opuštenoj atmosferi.

Enterijerom lokala dominiraju svetlo drvo i veliki prozori, što prostor čini svetlim i prostranim. Ponuda vina i drugih alkoholnih pića, počevši od najkvalitetnijih konjaka, preko viskija, do raznovrsnih rakija, u ovom lokalu upotpunjena je i kulinarskim uživanjem koje obuhvata tradicionalno srpsko meze.

Riznica vina ujedno posluje i kao distributer vina, a ima i svoju veleprodaju.

Za ljubitelje vina mali raj

Svaki put kad udjem u ovu radnju-kafic, ne znam kako bi je nazvala, ne izlazi mi se vani. Imate vina od 300 do mislim preko 30. 000din. Ono sto je najbolje, ne morate da idete samo kad hocete da kupite flasu vina, vec mozete da sednete i degustirate vina.

Rafovi sa flasama vina stoje na sredini prostorije, a sa strane imate par stolova gde mozete da dodjete i uzivate u dobrom drustvu i dobrom picu.

Pored vina imaju i opremu za vina, kutije, stalke, raznorazne case, otvarace, kese, zatvarace... Mozete da uzmete i dobar poklon ako idete na slavu.

Osoblje je mnogo ljubazno, tu su sve da vam objasne, pokazu, preporuce neko vino. Kao sto sam rekla, za ljubitelje vina, ovo je pravi mali raj.

ocena 5.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o RIZNICA VINA: WINE SHOP su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite RIZNICA VINA: WINE SHOP!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod RIZNICA VINA: WINE SHOP

Iznesenim mišljenjem vlasniku RIZNICA VINA: WINE SHOP omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o RIZNICA VINA: WINE SHOP i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!