RUŽIČIN: TEPIH SERVIS - Cara Dušana 82, 21000 Novi Sad, Srbija

RUŽIČIN

TEPIH SERVIS

Rekli su:

S obzirom na duplo nižu cenu od drugih, imaju previše posla i prave propuste. Hoće da odgovore na reklamaciju. Nama su dobro oprali tepihe iz drugog pokušaja.

Informacije o mestu

2.00 6

Radno vreme

Trenutno ne radi

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (021) 621 2951
MO +381 (064) 207 0858
MO +381 (060) 621 2951

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-7 (7)

Treba im pruziti sansu

Nekada sam nosila tepihe na pranje i nisam bila zadovoljna. Kada sam cula da su dobili nove masine, a i zbog cene zelela sam da im pruzim novu sansu.

Poslala sam svoje tepihe i neverovatno je kako sada izgledaju kao da sam ih tek kupila novi mirusu savrseno.

Imam kucnog ljubimca i dvoje male dece. Krivo mi je sto tepihe nisam slikala pre nego sto sam ih poslala. Tepih segi star 10 godina zeleno beli kao nov.

Sada zaista po ovoj ceni koju nude pruzite im sansu i videcete neverovatnu promenu.

U početku je utisak bio veoma loš, tepisi su vraceni u losijem stanju nego sto su odneti.... Ipak, na reklamaciju su ljubazno rea

S obzirom na duplo nižu cenu od drugih, imaju previše posla i prave propuste. Hoće da odgovore na reklamaciju. Nama su dobro oprali tepihe iz drugog pokušaja.

Nikako!

Tepisi su vraceni kao da nisu oprani, sve fleke i dalje na njima, kada smo pozvali da reklamiramo, receno nam je da oni MASNE FLEKE NE MOGU DA SKINU, vrlo su neljubazni i neprofesionalni, kada je rec o reklamacijama.

Jedan tepih koji je bio BEO, sada je SIV, a drugi je isti kakav je bio, nijedan ne mirise, ma KATASTROFA! Ne vredi ni dinara.

ocena 1.00

POPRAVKE SVIH VRSTA PVC I ALU STOLARIJE-VAS UKRAS!

OPŠTE: Isteklo

Pored proizvodnje stolarije, vrsimo i POPRAVKE SVIH VRSTA PVC i ALU stolarije. PVC prozori, PVC ulazna vrata, PVC balkonska vrata, PVC klizna vrata...

Popravka sarki, kipova... Servisiranje, stelovanje, zamena dotrajalih delova okova (mehanizama za otvaranje i zatvaranje prozora i vrata)

Popravka PVC i ALU roletni

Zamena stakala i ostale usluge. Informisite se o nasim uslugama i proizvodima.

021/631-85-18; 064/117-22-11

http://www. pvcukras. rs/

http://www. stakloukras. rs/

Vas Ukras!

PVC I ALU STOLARIJA-UKRAS

Isteklo

Obezbedite sebi izvanrednu toplotnu izolaciju, odlicnu zvucnu izolaciju, obezbedite vecu sigurnost vaseg doma!

Uz nasu PVC stolariju ustedite i osigurajte svoj dom!

http://www. pvcukras. rs/

021/633-84-01; 064/117-22-11

Vas Ukras!

Kao da ih nisu. ni pipnuli. Cak ni usisali.

Stvarno deluju kao da tepihe nisu ni otvorili. Ja sam cak pozvala da vidim da nije doslo do greske. Uzalud bacene pare i vreme.

ocena 1.00

Prevara

Tepih navodno opran, ali kao da je samo malo usisan ili ručno protrljan, veoma se usmrdeo, SVE fleke koje su bile su i ostale. Dobili smo objašnjenje da oni ne peru takve tepihe.

Zaključak: ovo je Servis za pranje tepiha koji se ne bavi pranjem tepiha! Ne preporučujem!

ocena 1.00

klasična prevara

odnet tepih na pranje, dobijen u istom stanju nazad a navodno opran. Mesto koje je bilo prljavo jer se češće gazi i dalje prljavo, isti miris prašine, rese prljave kao što su i bile, a celu kuću sam naprašio kada sam ga bacio na pod da ga "čistog" raširim, toliki se oblak digao prašine da sam sudove ponovo morao prati. krajnje neprofesionalno i bezobrazno, mesto koje od danas izbegavam.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o RUŽIČIN: TEPIH SERVIS su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite RUŽIČIN: TEPIH SERVIS!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod RUŽIČIN: TEPIH SERVIS

Iznesenim mišljenjem vlasniku RUŽIČIN: TEPIH SERVIS omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o RUŽIČIN: TEPIH SERVIS i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!