SAJONARA - Trg Nikole Pašića 4, 11000 Beograd - Stari Grad, Srbija

SAJONARA

Rekli su:

Ime koje asocira na poznati crtani, mi je svojim prostranim izlogom privukla paznju. Unutrasnjost radnje je prepuna odevnih predmeta od prave kineske svile. Svidela mi se pidzama od pune svile sa dezenom malih andjela medju oblacima pa sam je kupila jer ..

Informacije o mestu

5.00 1

Kontakt
TFL +381 (011) 334 5180
Ostale lokacije
  1. #1 18000 Niš Obrenovićeva 202km
  2. #2 18000 Niš Obrenovićeva 202km
  3. Sve SAJONARA lokacije (3)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-2 (2)

Sajonara dah Kine

Ime koje asocira na poznati crtani, mi je svojim prostranim izlogom privukla paznju. Unutrasnjost radnje je prepuna odevnih predmeta od prave kineske svile.

Svidela mi se pidzama od pune svile sa dezenom malih andjela medju oblacima pa sam je kupila jer je cena pristupacna, a moje odusevljenje time jos vece.

Osim donjeg vesa od svile, ovde se mogu kupiti spavacice, pidzame, haljine za dnevne i nocne izlaske, razna kimona, uglavnom odeca koja vas asocira na eleganciju, a pod dodirom materijala na neznost svile koja klizi kao voda pod prstima.

Zena koja me je usluzila je veoma ljubazna i sa osmehom mi je upakovala kupljenu pidzamu. Vrlo rado cu ponovo posetiti ovu radnju prvom prilikom.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o SAJONARA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite SAJONARA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod SAJONARA

Iznesenim mišljenjem vlasniku SAJONARA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o SAJONARA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!