STANICA GRADSKOG PREVOZA - GUNDULIĆEV VENAC: LINIJA/E: 37 - Venizelosova bb, 11000 Beograd - Stari Grad, Srbija

STANICA GRADSKOG PREVOZA - GUNDULIĆEV VENAC

LINIJA/E: 37

Informacije o mestu

Uskršnji praznik u Beogradu

AKCIJA: Isteklo

Biće nam zadovoljstvo da provedete nezaboravne uskršnje praznike u vili Depolo po promotivnim cenama smeštaja. U sklopu cene Vam nudimo besplatan dorucak i parking.

Do svih turističkih lokacija se može doći ugodnom šetnjom takodje dobra pozicija naše vile omogućava da i sa drugim delovima grada postoji odlična veza gradskim prevozom.

Očekujemo Vas, porodica Đurović

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o STANICA GRADSKOG PREVOZA - GUNDULIĆEV VENAC: LINIJA/E: 37 su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite STANICA GRADSKOG PREVOZA - GUNDULIĆEV VENAC: LINIJA/E: 37!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod STANICA GRADSKOG PREVOZA - GUNDULIĆEV VENAC: LINIJA/E: 37

Iznesenim mišljenjem vlasniku STANICA GRADSKOG PREVOZA - GUNDULIĆEV VENAC: LINIJA/E: 37 omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o STANICA GRADSKOG PREVOZA - GUNDULIĆEV VENAC: LINIJA/E: 37 i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!