SVETI SAVA: APOTEKA - Dr Laze Kostića 13, 23000 Zrenjanin, Srbija

SVETI SAVA

APOTEKA

Rekli su:

Ova apoteka vec vise od petnaest godina posluje na ovoj lokaciji. Veoma su uspesni, a sve zahvaljujuci dobrom izboru lekova i opreme i dobrim apotekarima. Apoteka je mala, ali ima ono najosnovnije sto je potrebno za zdravlje. Nude veliki asortiman lekova .

Informacije o mestu

4.33 3

Radno vreme

Trenutno ne radi

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (023) 522 120
Ostale lokacije
  1. #1 18220 Aleksinac Mome Popovića
  2. #2 11000 Beograd Kičevska
  3. #3 11500 Beograd Vuka Karadžića
  4. #4 21000 Novi Sad Alekse Šantića 47km
  5. #5 11080 Beograd Starca Vujadina 59km
  6. Sve SVETI SAVA lokacije (9)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-5 (5)

Dobro snabdevena apoteka. Radno vreme prilagođeno kupcima. Usluga brza i tačna.

Apoteka se nalazi na odlučnom mestu. Ima mesta za parkiranje automobila. Radno vreme je prilagođeno kupcima što znači da svakog dana radi do 9h uveče a nedeljom od 8-15č- U ovoj apoteci se mogu pronaći lekovi kojih nema na drugim mestima ili možete poručiti da vam nabave neki skuplji lek. ja već godinama kupujem lekove na ovom mestu a sada se mogu dobiti lekovi i na recept.

Apoteka sa dugom tradicijom

Ova apoteka vec vise od petnaest godina posluje na ovoj lokaciji. Veoma su uspesni, a sve zahvaljujuci dobrom izboru lekova i opreme i dobrim apotekarima.

Apoteka je mala, ali ima ono najosnovnije sto je potrebno za zdravlje. Nude veliki asortiman lekova, medicinskih pomagala, krema, anatomske obuce, pa cak je i jedan deo namenjen kozmetici.

Tu se moze naci veliki izbor lakova za nokte i sminke. Cene su mozda malo skuplje nego u drugim privatnim apotekama.

ocena 4.00

Dobra apoteka

Apoteka Sveti Sava je privatna apoteka sa najduzom tradicijom u ovom kraju grada. Dobro je snabdevena, od lekova do kozmetike, sminke, anatomske obuce...

Cene su nesto vise u odnosu na druge apoteke pa je to razlog zbog kojeg retko svracam u ovu apoteku iako mi je najbliza. Kada nesto treba da kupim uvek udjem i pitam za cenu ali se ispostavi da nadjem jeftinije na drugom mestu.

Apotekarke su ljubazne i uvek su tu da daju strucni savet i misljenje i to mi se svidja.

ocena 4.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o SVETI SAVA: APOTEKA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite SVETI SAVA: APOTEKA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod SVETI SAVA: APOTEKA

Iznesenim mišljenjem vlasniku SVETI SAVA: APOTEKA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o SVETI SAVA: APOTEKA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!